Forum Slow?

Discuss general aspects of Genii.
Roger M.
Posts: 1418
Joined: January 17th, 2008, 12:00 pm

Forum Slow?

Postby Roger M. » November 5th, 2018, 3:27 pm

The forum seems very slow these past few days?

On a Mac at home, and on my PC at work ... both very different internet providers, and completely different computers and platforms on opposite sides of town.

User avatar
Richard Kaufman
Posts: 24883
Joined: July 18th, 2001, 12:00 pm
Favorite Magician: Theodore DeLand
Location: Washington DC
Contact:

Re: Forum Slow?

Postby Richard Kaufman » November 5th, 2018, 3:36 pm

Yes, slow. Investigating.
Subscribe today to Genii Magazine

User avatar
Richard Kaufman
Posts: 24883
Joined: July 18th, 2001, 12:00 pm
Favorite Magician: Theodore DeLand
Location: Washington DC
Contact:

Re: Forum Slow?

Postby Richard Kaufman » November 5th, 2018, 3:46 pm

How about now?
Subscribe today to Genii Magazine

Bob Farmer
Posts: 2431
Joined: January 17th, 2008, 12:00 pm
Location: Short card above selection.

Re: Forum Slow?

Postby Bob Farmer » November 5th, 2018, 6:32 pm

Still slow on my Commodore 64 but that may be the computer's fault. I'll double check with my Timex Sinclair 1000 and report back.

User avatar
erdnasephile
Posts: 4082
Joined: January 17th, 2008, 12:00 pm

Re: Forum Slow?

Postby erdnasephile » November 5th, 2018, 7:07 pm

It's back to normal now. The webpage did indeed load slower for a couple of days.

Jack Shalom
Posts: 736
Joined: February 7th, 2008, 12:00 pm
Location: Brooklyn NY

Re: Forum Slow?

Postby Jack Shalom » November 5th, 2018, 9:24 pm

Bob Farmer wrote:Still slow on my Commodore 64 but that may be the computer's fault. I'll double check with my Timex Sinclair 1000 and report back.


LOL

Roger M.
Posts: 1418
Joined: January 17th, 2008, 12:00 pm

Re: Forum Slow?

Postby Roger M. » November 6th, 2018, 9:49 am

Richard Kaufman wrote:How about now?

Still quite slow on un-cached pages.
Definitely something askew in terms of its normal speed over the previous months and years.

I'll try again at work today too, where I'm on a T3 line - and a PC rather than the Mac at home.

User avatar
erdnasephile
Posts: 4082
Joined: January 17th, 2008, 12:00 pm

Re: Forum Slow?

Postby erdnasephile » November 6th, 2018, 9:52 am

Roger's right---it was slow loading for me this morning. Much worse than right after RK's post yesterday. This morning--not so good on a PC with a fast line.

User avatar
AJM
Posts: 1187
Joined: January 17th, 2008, 12:00 pm
Location: Scotland

Re: Forum Slow?

Postby AJM » November 6th, 2018, 10:21 am

Ok on iPhone - definitely slow on PC.

Andrew
Corner-person Begrudger

User avatar
Richard Kaufman
Posts: 24883
Joined: July 18th, 2001, 12:00 pm
Favorite Magician: Theodore DeLand
Location: Washington DC
Contact:

Re: Forum Slow?

Postby Richard Kaufman » November 6th, 2018, 4:06 pm

Dandy right now.
Subscribe today to Genii Magazine

Roger M.
Posts: 1418
Joined: January 17th, 2008, 12:00 pm

Re: Forum Slow?

Postby Roger M. » November 6th, 2018, 6:24 pm

Back to regular speed at 15:30 pacific time.

Bob Farmer
Posts: 2431
Joined: January 17th, 2008, 12:00 pm
Location: Short card above selection.

Re: Forum Slow?

Postby Bob Farmer » November 6th, 2018, 6:31 pm

Excellent on my TRS-80.


Return to “General”